Om oss

Solcella Värmdö AB

Solcella Värmdö AB är ett företag som specialiserar sig på försäljning och installation av solceller inom hela Stockholmsområdet med omnejd.


Ord från ägaren

Jag startade Solcella 2023 eftersom det fanns ett behov av företag som arbetar lösningsorienterat och sätter kunden i första rummet. Som ett mindre företag är goda referenser och nöjda kunder av allra högsta vikt. Den erfarenheten jag bär med mig från tidigare arbeten hos större bolag i solcellsbranschen är att det mindre företaget kan ge större flexibilitet i sina lösningar och vara tillgänglig för kunden innan, under och efter en installation på ett mycket mer konkret sätt. Jag är väldigt nöjd med hur vi skickligt lyckas lösa de hinder som kan dyka upp under en solcellsinstallation.

Varje kund är viktig för mig. För att Solcella ska klara sig i en högt konkurrensutsatt bransch måste företaget fortsätta att leverara kvalitetslösningar till kunder som känner sig nöjda med vårt samarbete. Det är A och O för företagets fortsatta framgång. Solcella har därför ett kompetent och serviceinriktat team och använder hantverkare som vet vad de gör och har lång erfarenhet av det.

Min målsättning är att Solcellas kunder ska känna att deras behov blir mötta och att det är proffs som de arbetar med.

Jag ser fram emot att hjälpa fler kunder att dra nytta av solcellsteknologi. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en gratis konsultation.

Stefan Landberg – Styrelseledamot

Solcella Värmdö AB

Organisationsnummer: 559421-0154